Om Dagbogsprogrammet

Dagbogsprogrammet er lavet med det formål, at døgninstitutioner, opholdssteder og dagbehandlingstilbud – helt enkelt – kan håndtere alt skriftligt arbejde, kommunikation og dokumentation vedrørende de anbragte børn og unge.

Dagbogsprogrammet har alle de funktioner der er nødvendige for at løse opgaven – og ikke mere.

Dagbogsskrivning, kalender, udviklingsplan/målsætning, samvær/kontakt, afdelingsbeskeder, dokumentation og effektmåling m.m.

Et nøglebegreb i udviklingen af Dagbogsprogrammet er: ”Keep it simple”.

Dagbogsprogrammet er således det mest enkle, overskuelige og brugervenlige arbejdsredskab på anbringelsesområdet. Implementeringen består af en kort introduktion til medarbejderne. Så kan de gå direkte i gang. Også dem der ikke mener, at de er særligt IT – mindede.

Ingen kurser, ingen superbrugere – fordi det ikke er nødvendigt. Den nye vikar kan bruge Dagbogsprogrammet efter 8 minutters demonstration af en kollega.

Så det er gratis at implementere Dagbogsprogrammet.

Om udviklingen af Dagbogsprogrammet

Dagbogsprogrammet er udviklet på baggrund af erfaringerne fra det tidligere Dagbogsprogram fra Døgndata, som har fungeret på ca. 150 afdelinger i landet siden 2002
Enkelheden og overskueligheden fra Dagbogsprogrammet er videreført, da det fortsat er et mål at medarbejderne skal kunne anvende programmet efter er kort introduktion, således at også nye medarbejdere og vikarer kan finde ud af programmet uden at skulle uddannes til det. Og institutionen sparer en masse kursusudgifter

  • Udviklingen af Dagbogsprogrammet er sket efter grundig research, med interviews, afholdelse af temadage og omfattende pilottest.
  • At vi har kunnet udvikle Dagbogsprogrammet, med inddragelse af alle disse nøglepersoner, har betydet at vi har kunnet skabe et system, der er helt i tråd med de behov der er på området. Det skal de have tak for.

Dagbogsprogrammet vil løbende blive opdateret med nye funktioner, via medinddragelse af alle brugerne af programmet, så vi sikrer at det er praksis som definerer hvad der er vigtigt – uden at gå på kompromis med systemets enkelhed og overskuelighed.

Udviklingen af programmet sker efter “Scrum” principper, hvilket betyder, at vi hurtigt kan prioritere at opdatere med de funktioner som er vigtigst at priorierer.

Om virksomheden bag Dagbogsprogrammet

Dagbogsprogrammet er udviklet af virksomheden Døgndata.

Døgndata lancherede det første Dagbogsprogram i 2002..
Udover Dagbogsprogrammet til døgninstitutioner/opholdssteder har Døgndata også udviklet et tilsvarende program til brug i plejefamilier/organisationer – SOFUS. Læs mere på www.sofus.dk

  • Døgndatas vision er at være førende i forhold til udvikling af faglige IT- løsninger på området for anbringelser af børn og unge.
  • Kerneværdier i Døgndata er at løse præcise faglige behov på en meget enkel, overskuelig, innovativ og brugervenlig måde. Løsninger skal være så nemme at bruge, at det ikke er nødvendigt at komme på kursus for at bruge dem.

Døgndata ejes af Klaus Roelsgaard og Henrik Ernst
Dagbogsprogrammet er udviklet med baggrund i Henrik Ernsts omfattende erfaringer fra anbringelses området.
Henrik Ernst har gennem de seneste 15 år været forstander på døgninstitutioner for børn, unge og familier.

Døgndata er nomineret til Årets Iværksætterpris 2012

Kontakt os

Døgndata

Frodesvej 24
8230 Åbyhøj
CVR: 33 77 17 97

info@dagbogsprogrammet.dk
Henrik: Tlf. 28964500
Martin: Tlf. 60225332

Århus kontor:

Culture WorkSpace
Hermodsvej 5B,
8230 Åbyhøj
Denmark

Hvad er Dagbogsprogrammet?

Dagbogsprogrammet er IT-værktøjer til døgninstitutioner og opholdssteder. Dagbogsprogrammet er kendetegnet ved at være meget enkelt og overskueligt at anvende.

Læs mere »

Seneste nyt

Få nyheder fra Dagbogsprogrammet sendt til din indbakke
Eller mød os på Facebook:
Følg Dagbogsprogrammet på Facebook